Favorite
Favorite

Vitrină frigorifică încorporabilă Fortis

la comandă, livrare 6 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
FORTIS09
3.452,99 €
Lungime (mm)
Data valabilității 2019-06-28
Brand:
Stoc: la comandă
Descriere

Vitrină frigorifică încorporabilă Fortis, pentru expunerea în condiții de refrigerare a preparatelor de gastronomie, a salatelor sau a ingredientelor. Intervalul de temperaturi realizat este de +2   +10 oC. Controlul temperaturii se face cu ajutorul unui termostat electronic cu afisaj LED. Poate fi realizată în două variante de lungime 900 mm sau 1200 mm.

Poate fi cu ușurință încorporată in mobilier customizat astfel încât să rămână vizibilă doar partea superioara cu vitrină. Iluminarea zonei interioare se face cu lămpi LED. În partea din spate vitrina este prevăzută cu 2 sertare refrigerate pentru păstrare stocuri.

Suprafața de expunere este în plan înclinat și este concepută pentru a fi compatibilă cu containere standard GN cu o adâncime maximă de 150 mm. Zona superioară a suprafeței de expunere este prevăzută cu o polița înclinată din plexiglas.

Gemul frontal este curbat, cu expunere panoramică si poate fi deschis prin rabatare pe verticală. Pentru siguranță, geamul este prevăzut cu o coardă flexibilă din oțel. Geamul din partea posterioară este realizat din plexiglas si poate fi deschis prin ridicare.

Detalii produs
FORTIS09
Alimentare
Curent electric 230V / 50Hz / 1
Interval temperaturi
+2/+10°C
Sistem de comandă
Digital - panou de comandă cu afișaj LED
Metodă răcire
Ventilată
Agent refrigerant
R290
Număr de uși
2 uși
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare